Exhibitions

A World of Art’, dè start van het nieuwe seizoen in PLAY room

Vanaf donderdag 2 september spatten de kleuren van de galeriemuren. Vol energie opent PLAY room met ‘A World of Art’ het culturele seizoen 2021/2022. De expo brengt een ode aan diversiteit, aan kleurrijk Nederland én internationale samenwerking.

Zoals het publiek gewend is van PLAY room, brengt de expositie een verscheidenheid aan kunstwerken: van realistisch tot conceptueel en van schilderijen tot video en sculpturen. Maar ook een diversiteit aan kunstenaars.

Werk van onder andere Ciaran Bowen, Kristina Jak, Lovemore Kambudzi, Michael Leusink, Tracey Meek, Tim Roosen, Sabrina Tacci en Gea Zwart brengen ‘A World of Art’ tot leven in PLAY room.

De tentoonstelling ‘A World of Art’ viert het leven dat zich opnieuw opent en brengt een ode aan diversiteit. Immers, diversiteit geeft kleur aan het leven.

Programma ‘A World of Art’

PLAY room nodigt u uit om de opening van het nieuwe culturele seizoen samen te vieren:

  • A World of Art’ opent op donderdag 2 september
    De opening zal tevens via live-stream te zien zijn op Facebook.
    Toegang is gratis, 18u-21u.
  • Op zaterdag 18 september is PLAY room onderdeel van de éénmalige kunstexpositie in het voormalige Scheringa Museum in Opmeer.
  • Op zondag 26 september sluit de expositie met een live optreden van:
    Michael Leusink, the one-man punkrock-band. Toegang is gratis, 15u-17u.
  • De tentoonstelling ‘A World of Art’ is gratis te bezoeken van 2 tot 26 september. Kijk voor uw bezoek aan PLAY room eerst op onze website voor de actuele bezoekregeling: www.playroom-zaandam.nl.

Open:

vr. t/m zo. 13 tot 18 u.

of op afspraak: +31 6 208 97 951

Eerdere exposities: