Exhibitions

Tot en met 1 oktober hebben we zomergasten in de galerie (zie home-page) en dat komt doordat PLAY room in september twee uitstapjes heeft:

Van 16 september t/m 19 november organiseert PLAY room in het Art Centre Voipaala in Finland de tentoonstelling ´Absent Landscape´. Deze expositie was eerder in november 2022 te zien in PLAY, maar is nu doorgereisd naar het Zuiden van Finland.

Deelnemende kunstenaars zijn: Jaap Borgers, SantiYago Delgado, Ajay Deshar, Bram Ellens, Gerhard Günter, Anne Järvi, Teppo Korte, Lasse Larsson, Sanna Pöyhönen, Gígja Reynisdóttir, Bert van Santen, Rob Scholte, Mari Terauchi, Jukka Tuominen, Jasmine de Vries en Kinga Wieczorek

Big Art
Van 29 september t/m 1 oktober zullen 2 kunstenaars PLAY room vertegenwoordigen op Big Art in de Bijlmerbajes, namelijk Big Stitches (Marja van Putten en Greet Weitenberg) en Lovemore Kambudzi (Zimbabwe). In totaal doen er ongeveer 75 kunstenaars mee, die allemaal XL kunstwerken tonen.

Zaanse Glorie II
Na het succes van Zaanse Glorie in 2022 komen we in oktober met een nieuwe Zaanse Glorie, dit keer i.s.m. Zaans Museum, FluXus, Café de Fabriek, Atelier van Santen en UnKnown Gallery. Het beloofd een zeer prikkelend event te worden met een bomvol programma, waarover binnenkort meer. Wel kunnen we u alvast de foto laten zien, die de poster en flyers zal sieren (fotograaf: Jasmine de Vries):

Eerdere expositie´s:

Instagram
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien