Exhibitions

INSPIRED, eerbetoon aan Erwin Olaf
Solo-expo Jasmine de Vries in PLAY room


Na een korte pauze opent PLAY room haar deuren weer. Tijdens de Zaanse Prideweken exposeert fotografe Jasmine de Vries. Een eerbetoon aan de invloedrijke fotograaf Erwin Olaf. Zijn foto’s dienen als inspiratie voor de tentoonstelling. Jasmine’s interpretaties van zijn werk vormen het hart van ‘Inspired’.

Stap binnen in de betoverende wereld van Jasmine de Vries, waar haar lens de diepte van menselijke emoties vastlegt in haar kenmerkende stijl en thema’s. Laat je meeslepen door de diepgaande emoties en de creatieve dialoog tussen twee fotografen. Mis deze kans niet om ‘Inspired’ te ervaren, waar de grenzen van kunst en interpretatie vervagen.

Als kers op de taart is ook een echte Erwin Olaf te bewonderen, een foto uit de Patrick Bateman Girls-serie uit 1995. Bateman is de hoofdpersonage in de geruchtmakende roman van Brett Easton Ellis ´American Psycho´.

Van 31 mei tot en met 8 juni, nodigen we je uit om ‘Inspired’ in PLAY room te bezoeken, Westzijde 99 in Zaandam. Jasmine de Vries neemt vaker deel aan groepsexposities in PLAY room en ze is verantwoordelijk voor de meest spraakmakende posters van deze galerie.

Meer over ‘Inspired’ in PLAY room
Ervaar tijdens je bezoek aan ‘Inspired’ ongeveer 15 betoverende foto’s, gemaakt in Nederland en Berlijn, waar Jasmine haar eigen ruwe en intense stijl toepast. Een bijzondere focus ligt op haar interpretaties van de serie “Chess”, waarmee Erwin Olaf zijn bekendheid verwierf.

Praktische informatie ‘Inspired’: opening en bezoek
Op de openingsavond op vrijdag 31 mei van 18 tot 21 uur treedt DJ Carolina Moore live op. De expositie en de opening zijn gratis toegankelijk.

Waar: PLAY room, Westzijde 99, Zaandam

Wanneer: 31 mei t/m 8 juni
Opening: 31 mei van 18 t/m 21 uur
Open op: Vrij- t/m zondag van 13 t/m 18 uur

Toegang: Gratis

 

Vorige exposities:

Instagram
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien